• Posted in:|07/19/18

Kinderhoek

Om ons heen kregen we vaak te horen dat er in Elst eigenlijk niet zo veel te doen is voor kinderen in restaurants. Na enige tijd brainstormen hier over hebben we toch besloten om op deze vraag in te gaan. Wat we precies voor de kleine kids wilden organiseren wisten we nog niet precies. Vooral omdat er ook zo veel verschillende mogelijkheden zijn. Het kwam er in ieder geval op neer dat de kinderen een plekje krijgen waar lekker gespeeld kan worden en de fantasieën alle kanten uit kunnen gaan. Uiteindelijk kwam één van de eigenaren met het idee om een mini bioscoop in elkaar de knutselen. Bij de mini bioscoop zitten ook koptelefoons zodat de andere gasten die aanwezig zijn geen last hebben van het geluid die af komt van de tv. Buiten de mini bioscoop hebben we ook een mand met speelgoed en kleurboeken. En voor de wat oudere kids verschillende (bord)spellen. Door dat we dit hoekje speciaal hebben gecreëerd kunnen de ouders genieten van het eten en rustig bijkletsen met elkaar of familie en vrienden. 

 

Ik moet zeggen dat we al veel positieve reacties hebben gekregen van de ouders en natuurlijk de kinderen. Af en toe krijgen we nog wel eens tips of nieuwe ideeën toe geworpen waar we zeker veel aan hebben en gebruik van maken. Ook de kinderkaart hebben we uitgebreider gemaakt zoals voor de lunch en diner. Waar we veel reacties op krijgen is het kinderbroodje. De kids krijgen een boterham met verschillende soorten beleg zodat ze zelf heel stoer h’n eigen broodje kunnen smeren. En natuurlijk zelf bepalen wat er op gaat!! (en hoeveelWink)

 

We hopen dat veel kindjes hier lekker gaan genieten van al het speel plezier en de ouders natuurlijk van alle rust die ze hebben tijdens het eten!