• Posted in:|03/16/20

Coronavirus

Beste gasten,

Wij hebben ons de afgelopen tijd voorbereid op de lente, zomer en het najaar! Met natuurlijk een nieuwe menukaart, een opgefrist terras en een nieuwe tafelschikking. Zodat straks als alle ellende voorbij is we onze gasten weer volop in de watten kunnen leggen. 

Wanneer u met meer dan 2 personen aan 1 tafel wil zitten dan moet u allen uit een gezamelijk huishouden komen. We hebben alles zo opgesteld dat dit zoveel mogelijk ook kan. Natuurlijk moeten wij net zoals de rest ons aan de 1,5m regel houden.

 

Om iedereen een plekje te geven in ons restaurant hebben wij met feestdagen en op de vrijdag, zaterdag en zondag besloten om met twee shifts te gaan werken. U bent van harte welkom tijdens de eerste shift vanaf 16:30 uur tot uiterlijk 19:00 uur en de tweede shift is vanaf 19:30 uur voor een avondje tafelen.

 

Op het terras en in het restaurant zijn verschillende afschermplaaten geplaatst. Dit ziet er misschien niet altijd even mooi uit, maar dit zorgt er wel voor dat u veilig bij ons terecht kan. Verder zijn er looplijnen geplaatst en is er op het terras een in en uitgang. Straks hebben wij standaard handschoentjes aan, desinfecteren wij alles zo veel mogelijk en proberen we u ondanks de corona toch een gezellige middag of avond te bezorgen.

 

Mochten er verder nog updates komen over hoe het er aan toe gaat bij ons in het restaurant dan houden wij u via de website op de hoogte. We hopen op uw begrip en zien u graag vanaf 1 juni!

 

Groeten Team Lef